БК Фонбет Україна

БК Фонбет Україна

Сьогодні ми поговоримо про одного відомого букмекера. Тому що відгуки про БК Фонбет по всьому Інтернету настільки позитивні, що було б достатньо глупо це ігнорувати.

Букмекерська контора була заснована в Москві в 1994 році під назвою «Ф.О.Н.». Історія компанії почалася з відкриття першого ППС в столиці в районі станції метро «Вулиця 1905 року». БК Фонбет лайв ставки приймає з 2004 року. Нинішня назва букмекер придбав після ребрендингу 2014 року, коли основні синьо-сірі кольори змінили на червоно-білі.

БК орієнтована на російськомовну аудиторію, але також працює Фонбет для України. Ліцензія на ігрову діяльність отримана в 2009 році, невдовзі після вступу в силу федерального закону, що встановив державний контроль над організацією і проведенням азартних ігор.

Фонбет в Україні – це один з найбільших букмекерів. За підсумками 2020 року, компанія зайняла друге місце за виручкою серед БК України. Більшість користувачів заходять на сайт з території Росії (87%). На другому місці – гравці з України (понад 5%).

Історія букмекера Фонбет в Україні

Букмекерська контора Фонбет почала розвиватися в Україні після появи офіційного сайту. Прийом ставок на спорт онлайн ведеться з 1998 року. До недавнього часу українці відвідували міжнародну БК. Зараз вона закрита, діяльність продовжує тільки російський букмекер.

Для громадян України червоний Фонбет не підходить із-за складнощів з ідентифікацією – за правилами контори зареєструватися можна тільки маючи посвідку на постійне проживання в Росії. БК працює на підставі ліцензії Федеральної податкової служби РФ. У 2017 році дозвіл подовжили.

Українська версія на сайті відсутня. Доступні тільки російська та англійська мови. У лінії подібно представлені чемпіонат України з футболу, а також інші популярні національні спортивні першості.

Букмекерська контора Фонбет: результати відвідування

За підсумками вересня 2021 року Фонбет букмекерська контора результати сайт має дуже добрі – сайт відвідали більше 240 тисяч користувачів з України.

Дзеркало БК Фонбет – як знайти?

Досить популярне питання, яке виникає у гравців. Що робити, якщо з якоїсь причини офіційний сайт БК Фонбет не працює? Причини можуть бути різні. Сюди відносяться технічні роботи на сайті, недоступність ресурсу саме з вашого регіону або банальна DDoS-атака від конкурентів.

У таких випадках офіційний сайт замінює БК Фонбет дзеркало. Дізнатися лінку на дзеркало ви завжди можете за допомогою:

  • офіційних соціальних мереж букмекерської контори;
  • у служби підтримки будь-яким зручним способом зв’язку;
  • через підписку на E-Mail розсилку (як тільки офіційний сайт стає недоступним, адміністрація робить розсилку по всій базі).

Використовуйте лише вищезгадані способи пошуку офіційного дзеркала, щоб не потрапити на шахрайський сайт.

Огляд БК Фонбет сайту

Після закриття міжнародного синього Фонбету залишився тільки червоний. Офіційний сайт, з якого здійснюється доступ з території України, такий же як і для користувачів з інших країн.

Огляд БК Фонбет варто розпочати з того, що головна сторінка БК Фонбет виконана привабливо. Кількість зайвих елементів, що заважають огляду основної інформації і роздражнюють користувачів, мінімізовано. Сайт виконаний в червоному, білому, синьому та зеленому кольорах.

Гравець може налаштувати повну версію сайту, автоматичне згортання матчів і відображення їх номерів. Меню подій на вкладці Лінія може показуватися зліва або зверху. Є версія з компактним режимом відображення підвалу сайту.

Дизайн простий і інтуїтивно зрозумілий, розібратися в ньому зможе навіть новачок. У верхній частині головної сторінки – перелік основних подій дня з котируваннями і короткою статистичною інформацією. Внизу – новини і інформація про правила компанії. На цьому огляд БК Фонбет короткий можна закінчити, і перейти до наступного етапу.

Реєстрація в БК Фонбет: коротка інструкція

Реєстрація в БК Фонбет відносно проста. Для цього потрібно вказати ім’я і прізвище, номер телефону, адресу електронної пошти і придумати надійний пароль. Далі необхідно ввести SMS-код, який прийде на мобільний.

Але після реєстрація в БК Фонбет, вам необхідно пройти ідентифікацію, щоб отримати повний доступ до всього функціоналу сайту Fonbet. Це можна зробити відразу після реєстрації в букмекерській конторі.

Існує чотири варіанти перевірки. Для громадян України доступні лише два з них. Для верифікації на офіційному сайті мешканцям України слід користуватися QIWI-гаманцем або оформити карту Фонбет. Її можна отримати в ППС букмекерської контори.

Оператор Фонбет перевірить достовірність персональних даних, після чого вам буде видана клубна карта і ідентифікується обліковий запис клієнта. Після цього гравець відразу отримує доступ до всіх функцій сайту, особистому кабінету, платіжним системам. Без ідентифікації не вдасться внести гроші на депозит, робити ставки і замовляти виплати.

Особистий кабінет Фонбет для України

В особистому кабінеті на сайті БК Фонбет ви знайдете наступні розділи:

  1. Мій профіль. У ньому розміщена інформація про номер рахунку, статус ідентифікації і доступні ліміти на використання бонусів, максимальні суми на виведення коштів. Тут можна змінити пароль, e-mail або номер телефону.
  2. Поповнення і виплати.
  3. Історія операцій.
  4. Запити.
  5. Бонуси та акції.
  6. Відповідальна гра. Клієнт може самостійно встановити ліміти на поповнення (в добу, тиждень, місяць) або самообмеження. В останньому випадку приходить самостійна блокування аккаунта на строк від одного місяця. Можливе пожиття блокування.

Вхід в особистий кабінет Фонбет в Україні здійснюється за номером рахунку/телефону або e-mail. Користуватися ним просто і зручно. У режимі реального часу можна відстежувати історію своїх ставок і нерозраховані пари, операції по поповненню і виведенню коштів.

Фонбет в Україні: як почати робити ставки на спорт?

Відразу після того, як ви зареєструвалися та увійшли до особистого кабінету, вам необхідно поповнити свій рахунок на мінімальну суму.

Після поповнення рахунку скористайтесь фільтром для пошуку необхідної спортивної події. Ви можете шукати з дисципліни, чемпіонату, або просто за допомогою пошуку за назвою команди, яка буде грати. Для кожної ставки необхідно вибирати суму, яку ви поставите.

Починайте завжди з простих ставок типу «Результат» або «Тотал». Також не рекомендуємо новачкові починати зі ставок типу «Експрес».

БК Фонбет: лайв ставки

Спеціалісти Фонбет подібно проробляють лінію в БК Фонбет лайв. Тут представлені не тільки топові змагання, але і молодіжні, любительські турніри. У деяких моментах лайв ставки навіть краще, ніж у прематчі.

У live-анонсі букмекерська контора збирає найцікавіші події в лінії, які відбудуться сьогодні. Їх можна фільтрувати за часом початку або по типу змагання. Щоденно Фонбет пропонує робити ставки в live мінімум на кілька сотень матчів.

У лінії букмекерської контори зеленим і червоним підсвічуються зміни коефіцієнтів. Гравець відразу бачить, які котирування падають, а які виростають. На повній версії сайту зареєстровані користувачі мають доступ до онлайн-трансляції, інфографіки і статистики за більшістю спортивних подій.

Як швидко оброблюється БК Фонбет лайв ставка?

Обробка ставки приходить практично миттєво. Розрахунок відбувається протягом 10 хвилин після закінчення події. В розділі «Історія операцій» в особистому кабінеті, ви можете слідкувати за тими матчами, які ще тривають і не розраховані.

Відгуки про БК Фонбет від реальних гравців

Численні відгуки про БК Фонбет говорять про те, що букмекер має багато позитивних сторін, на які гравці звертають увагу. До них можна віднести:

  • високі коефіцієнти;
  • різноманітність дисциплін та подій;
  • зручні способи введення та виведення коштів;
  • широкий розпис по лініям ставок;
  • чуйна служба підтримки.

Якщо ви не бажаєте морочити собі голову неперевіреними букмекерами, ми можемо рекомендувати Фонбет для України.